Det pluggas, det flyttas, det städas.

Omg, det är mycket nu. I söndags flyttade vi allt jag hade kvar på Erik D. Mycket slängdes, mycket gavs bort. Det något befriande över att göra sig av med en massa grejer och kläder du inte alls använder. Det ligger ju bara till last. Det tog nästan hela dan och vi avslutade hemma med Stina där vi gick igenom ytterligare 3 upphittade lådor med kläder. Nu har både hon och jag boostat garderoberna för hösten, och det kostade inte en krona ;) 

Jag i en utav många snygga kreationer som fanns dolt på vinden. 

I måndags hostade lärare F fram att man bör ha läst hela boken Romare och Romarinnor till tisdagen. Inget annat att göra än att sätta sig kl 18.30 efter föreläsningen och läsa tills man var färdig, kl 03.15. Astrött men väl förberedd kom jag till plugget igår där det plöjdes Rom och Kina plus då semenarie på boken. Hem astrött, vi skulle egentligen cykla men björnen hade jätteträningsvärk och jag var helt ur, så det blev promenad till City Gross istället. 

Idag blir det full on flyttstädning och sedan ska vi cykla när björnen slutat jobbet. Håll en tumme att det går fort att städa, jag är nämligen inget fan och har aldrig flyttstädat en hyresrätt. Får väl googla hur man ska göra. ;) 

Ha de gött hörni! 
/L 

10 snabba räddaren i nöden

Ibland är det positivt att vara Ica-medlem, ett exempel är denna veckan då vi hade noll inspiration på mat. Vi bestämde därför att testa några helt nya från buffés tio snabba. 
Igår käkade vi pasta, salsiccia och valnötter. Riktigt gott! Vi körde nästan helt enligt receptet, minskade på den färska persiljan för vi gillar inte det i så stora mängder. Parmesanost är det massa i med--> sooo yummie! ;) 
Imorgon blir det svampfrittata med lagrad ost och vitlöksbröd. Detta blir väldigt spännande eftersom jag icke något fan av svamp. Men va fasen man må ju pröve. 

På fredag kör vi spenatpastan med fetaost, dock skippar vi russin och kommer köra grekiska biffar till. 

Idag however, eller snarare ikväll, ska vi till mamma och Göran. Göran ska firas med god mat och en present eller två  från oss. :) 

Nu ska jag spisa frulle. Harre fint hörni! 
/L 
- Mat - | | Kommentera |

Me being a busy little bee

Greetings!
Här ligger jag och björnen upptryckta i hans stora mysiga våningssäng på Bråtabron. :)
Vi ska på bröllop imorgon, Torbjörns barndomskompis Mia gifter sig och detta ska firas lördagen lång. Ska bli spännande att träffa massa nytt folk, att gå på bröllop till några bekanta är lite som att smygkika in i deras krets av umgänge, när man som jag är ny i gänget. Alltid lite pirrigt :) men oh så skoj det ska bli :D 

Annars har veckan gått kanon! Första föreläsningarna har rullat på med bravur, nästan helt tack vare iPaden och tangentbordet. Än så länge känns historia som rätt val i andra-ämne. Håll en tumme. Förutom plugg har jag såklart klämt in jobb tre dagar också. Lite cash är ju som vi alla vet en vital del när man studerar :P 

Vi har också cyklat lite, vilket var en baggis efter söndagens långa tio mil. Fyra mil.. Phhht inte alls någon stor grej. Rutin. Hehe, snorkigt det låter men fan så gutt alltså. Nu ska jag joina min kille som små smått börjat somna in bredvid mig. 
Ha en go helg hörni
/L 
- Min Hälsa -, - Personligt -, - Plugg o sånt.. - | | Kommentera |
Upp