Hej kapitel 17!

Hallå där!

Här ser ni en som kanske borde pluggat först, innan hon cyklade fem komma tre mil och typ dog. Jag försöker traggla mig igenom min elektroniska men ack så tunga History of World Societies, men jag är superdupertrött. Min hjärna är deg.

Dagen startade mycket tidigt med föreläsning, sedan passade jag på att träna efter. Där måste alla celler ha jobbat, för nu pallar jag ej mer. Mitt ansiktsuttryck är som följande:

Som du ser; disträ men glad, snäll men aningens otäck blick.
Nähä, tillbaka till kapitel 17. Försök till plugg: tagning 2.
/L
- Min Hälsa -, - Plugg o sånt.. - | | Kommentera |

B-B-Busy day

Idag är det fullt upp. 
Först blir det en tur till Malkars för att köra gym-cirkel. Sedan duscha, basta, kamma, föna och sminka. Därefter trampa till jobbet och arbeta ett par timmar. Tror jag hinner hem och bädda sängen och krydda kycklingen, sedan kommer björnens pappa Per som vi bjudit in till middag och filmkväll. Det blir senaste Hobbit som han ej sett ännu. Yay säger jag för snart har ju nästa premiär och det är alltid skoj att ladda upp inför den med att kolla in förra. :) efter lång och go dag tänker jag sedan slänga mig i sängen och sov riktigt gott :) en dag som denna förstår nu varför jag inte hinner plugga. Därför pluggade jag massa igår ist. Känner som katten bredvid Kurt Cobain på denna bild:
Harre gött idag! :)
/L 
- Det vanliga -, - Min Hälsa - | | Kommentera |

Berry Much so.

Hallå där! 
Hittat en snyggt läppstift med hjälp av frisör Elina som ju gjorde håret så sjukt bra förra veckan. Det ser ut typ såhär:
Berry Much från Maybellines Color drama, egentligen en större läpp-penna.  Snyggt va! Jag har aldrig något på läpparna nu för tiden, så det kommer ta lite tid att vänja sig. Men chill när det blir så fint ju ;) 

Ikväll är jag ensam hemma, mannen är på jobb-galej till imorgon. Det är filmen Insomnia och lite glass som håller mig sällskap. Dock inte alls lika roligt som en go snubbe som värmer mig. 
En annan grej som hänt idag är att jag fått reda på att jag klarade senaste tentan, Hurraaaa!!! Känns helt ok att historian går så fint, för bitvis känns det dom sjukt mycket att trycka in i skallen. 

Näpps, nu ska jag fortsätta kolla på Al Pacino och hans försök att lösa mord i Alaska där solen ej går ned. 
/L 
- Film/TV -, - Mode a la Nilsson - | | Kommentera |
Upp