Lättnaden som infinner sig.


God morgon pinglor! 

What's up?! 
Idag är det en lugn dag. Ingen träning inplanerad, utan jag tänkte ta tag i läsning i en bok som måste bli klar till helgen i Barndomens historia som vi just nu läser om. Visste ni att en av anledningarna till att man kunde förbjuda skilsmässa 1500-1800-talet var att folk ändå dog så himla tidigt att det man inte hann tröttna på varandra (enligt min bok då). Crazy! 
Senare idag blir det en tur till Elina på 46 kvadrat för blekning och klippning av svallet på min hjässa. Uuu va behövligt!! Detta har jag sett fram emot i veckor nu. 

Igår fick vi tillbaka den där tentan men den där läraren jag berättade om. Den som var så svår att varje fråga fick läsas om typ tio gånger ni vet. Och omg den gick ju bra. Jag hade två poäng från VG hur nu det gick till haha! Så nu är första terminen avklarad. Det går inte med ord att förklara hur skönt det känns just nu, fantastisk lättnad! Stina och jag ska fira med lyxfrulle och VIP-shopping på H&M på torsdag morgon. Precis i stil med hur vi älskar att fira; med god mat och kläder ;) 

Ha en superfin dag idag kompisar! 
/L 

Perfetto!


Det var en kväll i veckan som jag och björnen kom till att prata om vad vi skulle hitta på i helgen. Det enda vi kunde komma på var vad vi ville äta: italienskt!! Därför blev det temat på middagen igårkväll. Efter jobbet satte vi igång och laga mat. 

Jag förberedde bruschettan.. 

Valpolicellan stod bredvid mig och gottade till sig. 

Björnen hade i uppgift att göra svamprisotto. Vi kunde ej avgöra huruvida det är italienskt men slog fast att vi iaf använde klassiskt italienskt ris. Heja heja! 
Uppdukat och klart. Björnen sitter redo att hugga in. Snyggo!

Vinet hälls upp nom nom... 

Såhär blev bruschettan btw.


Jag njööööt kan jag säga.. 

...det var ju så sjukt gott! Som en symfoni av smaker. 

Världens mest basic men så sjukt gott; buffel-mozzarella och parmaskinka. Något vi fick smak för i Rom förra våren. 

Risotton blev så sjukt god att den typ smälte i munnen. 
All denna underbara mat avnjöts till Italiens bästa spellista (enligt Spotify haha). Det var så himla romantiskt. Vi avslutade våran dejt med Imitation game med favoriten Benedict Cumberbatch, den var riktigt bra, absolut något jag kan rekommendera. :)

A really lovely Saturday night! 


- Bästa just nu -, - Mat - | | En kommentar |

Myspys

I torsdags var jag och Stina och gjorde  
Kvarnholmen. Vi shoppade snygga kläder, lyxade med vin till lunchen och jag passade också på att fynda två dukar på Indiskas rea samt fyra ljuslyktor därifrån också. Assnyggt på matbordet i vardagsrummet, satt verkligen som en smäck. Älskar ju blått, men lyckades köpa två av dem i ofärgat glas. 


Känns som vi mer och mer närmar oss ett färdigt v-dagsrum nu jag och björnen. Dessutom bestämde vi datum för inflyttsfest nu ikväll, äntligen blir det av! :D inte typ 6 månader för sent men ändå haha! 
/L 

- Mode a la Nilsson -, - Mysigt - | | Kommentera |
Upp