Losing my virginity

Så har det hänt.. 
Igår blev jag inringd att vikariera för en utav lärarna på stagg som vabbade. 

Det kanske inte något märkvärdigt för de flesta, men faktiskt var det första gången jag lämnades ensam med hela ansvaret för en klass som lärare. Min lärar-oskuld är därmed som bortblåst haha! Jag har väntat ganska långt in på utbildningen med att aktivt söka vick, med anledningen att jag faktiskt själv tycker att det varit för svårt och att jag gärna ville göra min andra praktik först. I fredags blev jag klar med den, och se där, det dröjde bara över helgen så blev jag inkallad. :) det känns lite som en personlig seger; jag kan klara det här nu, eleverna kommer inte äta upp mig bara för att jag är vikarie. where little is good, more must be better. 

Igår startade officiellt arbetet med C-uppsatsen på allvar. Jag har telefonerat min handledare och fått mängder med tips, som jag tänkte börja kika på idag. Tro inte för en sekund att lärarstudenter har jullov, näherru. Jullov är till för vanliga dödliga, jag hoppas på ett lov först 2017-18 jul/nyåret som först. Crazy  but true! 

Så är läget! Nu ska jag sluta sova och äta lite frulle. God dag!
/L 
P.s: lite julpepp ;) - Personligt -, - Plugg o sånt.. - | | Kommentera |

Ljusglimtar i vintermörker

Hej hörni! 
Dessa bilder tog jag härom kvällen när jag var ensam och började känna mig krasslig. Kände mig ändå glad över det mysiga med julen och att man ju faktiskt kan gå lägga sig kl 21 utan att störas av ljus då. 

Nu däremot ligger jag här och önskar att  all feber ska bort, all sylvass hosta går och gömmer sig och huvudvärken ger upp. Men men, det är chill. För det blir film, böcker och kall glass i helgen. Inte så fel det! 
Btw så kan jag hälsa att min praktik på stagg har gått kanonbra, jag har hållit betydligt fler lektioner än på min tidigare vfu men det har varit ännu desto roligare. :D underbart!! Och börjar liksom känna att man ju snart är färdig. Vår 2017 är inte långt bort trots allt och jobben kommer det finnas vart jag än vill. :) vi är sugna på att flytta någonstans mer norrut mot Vättern, men det är än så länge bara lösa planer. Spännande!! 

Näpp, nu ska jag frossa lite till. Tjao! 
/L 
- Personligt -, - Plugg o sånt.. - | | Kommentera |
Upp