Dansbandsprofil

Namn: Vad som... kanske Tore.

Ålder: 10-80 år

Intressen: Dans, dans, dans och dansband.

Favoritkläder: Tunna, lätt-tvättade kläder som man kan svettas mycket i. Annars träningsoverall.

Musik: Zlips, Bonus, Wahlströms, Perikles, Scotts mfl....Hahaha, är jag fördomsfull nu??!!!
Kan man låta bli? Ehh... nääh.

Ikväll åker jag med Karro till Lundegård för att dansa till Perikles.
Skratta inte ihjäl dig nu, men jag kan faktiskt bugga. Har gått alla stegen på kurs, till och med tävlat lite. Hehe, så akta dig!
Här kommer vi! 


PeriklesRock!
/L

- Musik - | | En kommentar |

Sommarhelg

Tjena tjena!

Nilsson rapporterar in till basen på ett strålande humör.  :)

I fredags efter arbetet, blidde det skumpa med de andra fotbollsfruarna hemma hos Elin. På fastande mage ledde detta till några massiva skrattanfall. Framåt nio-snåret var vi så äntligen på väg ut mot Harrys för att intaga mat. Mycket skratt, skvaller och prat.
Vi diskuterar hurvida vi ska starta en blogg eller inte, och det lutar väldigt starkt åt ett JA. Det finns ju så mycket att skvallra om hihi... och finns det inget får man bara skrapa lite så hittar man nog minnsann något.  Vi kommer självklart inte använda våra egna namn, mer än så vill jag inte avslöja... ;) Men kul kommer det att bli tihi..

 
(Fotbollsfruarna på Harrys.)

Jag lovar att länka när det kommer en blogg vänner.. ;)

Annars i helgen har jag tagit det lugnt. Lördagen bestod i jobb och sedan Take Away-käk med Linda och Tina kollandes på Twin Peaks. Nu har vi i alla fall bestämt oss för att en gång för alla se alla avsnitt i den dära serien, man blir ju tokig när man inte vet vem som mördarde Laura Palmer, right!?

Söndagen var också den fylld av arbete plus sen sol och en snutt bad. Det blir liksom att man inte säter sig vid datorn när vadret är så jäkla fantastiskt som det ju är nu! Och hela veckan lovade Expressen strålande sol och typ 25 grader. Så räkna inte med för mycket från min skrivande sida här hehe... Jag kommer vara ute  och njuta av solen istället.Vore kul om vädret ville hålla i sig till festivalerna. Har fortfarande inte köpt Rassle-biljett, mest för att jag fortfarande inte fått med mig någon. Jag menar, ska jag åka dit själv? Eller ja, helt själv blir jag inte, Maja och hennes polare ska till Emmaboda med. Men, jag skulle gärna vilja ha med mig Tina till exempel. Eller varför inte syrran! BUuhu på stackars mig!Nä jag ska ut i solen och steka mig nu. Måste hinna någon timme innan jobbet.. det är ju så skönt!
Ikväll ska Fredde och jag ut och äta. Det blir kanonmysigt! Min heting... ;)

/L
- Det vanliga - | | Kommentera |

Nilsson i solsken.

I'm sailing my own
My own sweet way, around the world...

Sitter och lyssnar på The Whitest Bot Alive. Spår 5 på plattan DREAMS heter Done with you, muy bien whitest! :)

Idag är jag ledig från jobbet, vilket är ovanlighet för mig. Ledig någon dag på helgen, javisst, men på en vanlig vardag, icke!
Sov lääänge idag.. det blir lätt så när man sitter uppe och inte kommer i säng kvällen innan hehe.. Städade ur köket och pysslade lite, så jag var inte ute i solen föran kl 13. Cylkade till Kalmarsundsparken och la mig. UUU så skönt! Ett dopp blev det också. Snabbt!
Framåt 16 kom morsan och joinade. Vi solade någon timme, sen blev det hemfärd. En ganska lugn eftermiddag, helt fri från action.
Mutti och jag pratade lite om mat och sådant när vi solade. Hon kör ju sina snabb-diter och grejer, och jag har själv aldrig riktigt trott på det där. Jag är mer en som tror på träning och hyfsad kost. Men ett bra tips hon gav mig som jag inte ska glömma; minska portinerna! Så det jag försöka ikväll, när jag nu ska ställa mig vid spisen. Och äta ännu mera grönt. Fler tomater och fler morrötter, är så dålig på att ta i vad det gäller den biten.
Ikväll blir det nog kyckling av något slag. :) Yummy!

Tjao!

 
Nilsson älskar sommaren!! Yeah!

Ikväll blir det Larmtorget för att ta ett glas vitt och lyssna på musik. Det blir kanonfint! :)

/L
- Det vanliga - | | En kommentar |
Upp