Iblandade känslor

Ibland tycks all musik som spelas strilande glad, trots att det inte är du som väljer låtarnas ordning


Ibland tycks inget inget göra dig pigg, trots att fåglarna kvittar och du druckit massa kaffe

Ibland är eleverna så himla goa och på alterten, fast du knappt tagit i med någon spännande lektionsplanering

Ibland tycks de ha somnat trots att du kan ha förberett lektionen till minsta minut med allt som du tror de gillar

Solen verkar skina mest hela tiden från den blåaste himmel

Det blåser iskallt så inga fönster kan stå öppna för att släppa ny luft


Vad märkligt livet kan vara va! 

- Tänker på - | | Kommentera |

Going away-day

Idag är det sådan där dag då jag följt med björnen till hans jobb i Växjö. Medan han spenderade förmiddagen i möten, långpromenerade jag ner till stan och runt där en sväng innan jag återvände. Det är sådär lagom trevligt att vara i Växjö, inte så gött att man bara "här vill man bo" utan mer en nice dagsutflykt att göra då och då. Den här gången åkte jag med eftersom vi ska till Värnamo i helgen.  Sara, Marcus, Einar och Harry får besök av mig, björnen och Tina som hälsar på och så smått firar att somliga fyllt eller snart fyller 30. :)
 
Annars då, jo jag jobbade lite igår på Jenny. Det blir det mer av även nästa vecka. Det är så sjukt att jag hittat en skola där jag trivs med i stort allt - miljön, kollegor och elever. Alla är grymma! Inget blir tråkigt när man är där och jag vågar vara just precis så som jag vill (hyfsat). Kan nästan känna hur jag växer varje gång jag undervisar där, i stort som smått. Framtida skola som vill anställa mig, ni kommer få en så pepp och taggad lärare så ni bara anar inte. Tacka Jenny för det. ;) 
 
Här är jag förresten i vad jag tror är "the dress" till examensceremonin. Den är från & Other Stories och känns bara helt rätt. Scchnygg va! :D 
 
 
Ha världens bästa helg nu!
tjo!
 
 
- Mode a la Nilsson -, - På vift - | | Kommentera |

My lovely breakfast

Amen tjena på dig måååndag, 

din gamle räv!! ;D

Idag startade jag dagen med en mycket intressant och mix av kokt ägg med lite majonnäs på, kesorullar och en smoothie vid namn "blueberry dream". Visst ser det smarrigt ut?! Det var det också. 

Min vecka är liksom min frulle, blandad. Det blir snack med min handledare om mitt examensarbete, literary review med min andra lärare i metodkursen, vikarierande på Jenny en liten sväng, träning idag, på onsdag och torsdag samt en tur och hälsa på mina kompisar i Värnamo över helgen. 
Lite av det bästa fick du där. Hoppas dessutom att min fina klänning från Other stories kommer. Skickade tillbaka den förra veckan för att storleken var helt sjukt för stor, hur ofta händer det mig liksom?! Sen kommer det säkert mer. Men det tar vi när det händer ;)

Tjao! - Det vanliga - | | Kommentera |
Upp