Bra skit.

Amen tjaa! 
 
Så var det fredag och vilken skillnad en vecka kan göra. Sedan förra fredagen har mycket mera massor hänt, låt oss kika på vad:
 
1. Har faktiskt kommit igång riktigt rejält med uppsats-skrivandet. Visade sig att all tid som spenderades på att jaga elever till o vilja ställa upp med sina uppsatser till mitt projekt var lyckat, för ni medan jag skriver på teorin så har de ramlat in av sig själva så till den milda grad att jag i princip är i mål med rätt antal. Till det vill jag kommentera på engelska:
In your faces, all of you who did not believe in this project!! In. Your. Faces. 
 
 
2. Jag känner mig allmänt mycket mer pepp denna veckan, detta trots en hägrande förkylning. Uppskattar att jag har så fina vänner och sambo som är så outtröttligt härliga. Har dock redan nu separationsångest över att Stina och jag ska flytta till olika platser i landet. Hur fasen ska det gå? ;P
Lånar denna fantastiska bild på oss från lördagens bravader på Kröger. Love you woman❤️
 
 
3. En annan sak hände i onsdags som jag inte kan berätta om förrän på måndag men som definitivt gjort mig på extremt bra humör och påverkar min framtid. Vad det är? Se måndag! ;) 
 
4. Jobbmöjligheterna ökar, nu släpper äntligen spärren känns det som. Har sökT tre jobb och hoppas på att få komma på intervju till åtminstone två av dem, för de kändes verkligen som mina typer av skolor. Heja heja! Håll en tumme! 
 
5. Snapchats filter rockar just nu!! Mindre detaöj, men som gör livet lite göttigare ändå. ;)
ha en goo helg nu!
 
puss på er! 
/L 
- Foto -, - Lite sådär extra glad - | | Kommentera |

I want to be your mirror

 
Efter att ha kommit hem från Kroatien, blev det snabba ryck att packa om. På onsdagen bar det nämligen vidare mot Köpenhamn med björnen. 
 
Vi tog med oss Björnens bror Kasper och efter lite middag hemma hos hans familj, drog vi vidare mot Pumpehuset. 
 
Grabbarna grus innan spelningen. 
 
Temples var grymma, lite blyga med hade grym ljudbild och jag var alldeles svettig och glad efteråt. 
 
 
Vill typ bara joina 60-talsbrigaden och byta ut hela garderoben. MörkblåTT o brunt :) 
 
Efter spelningen drog vi vidare till Mojo och lyssnade på go blues, sen vidare till en liten mysig krog där grabbarna försökte lära miTT snurriga huvud ett nytt tärningsspel, vilket visade sig omöjligt Hehe. Asgrym kväll!! :D
 
- Musik -, - På vift - | | Kommentera |

Good days... and bad.

 
Tjoflöjt!
 
Ny dag, nya möjligheter. Hade en uppslitande dag igår med mitt examensarbete, återigen känns det mer uppförsbacke än någonsin. Vet jag bara borde skaka av mig skiten o köra vidare, men vissa dagar är det fasen svårare än andra. 
 
Innan jag skriver min teori-del tittar jag på biggest loser Sverige. Det är fan bästa reality-serien o funkar gött som morgon-show. :) 
 
ikväll blir det bio med snygg-Stina. Skönheten och Odjuret, äntligen! Guttans! 
 
nej, nu ska de vägas in för veckan, måste se! 
Ha det gott!! 
Så här såg min lunch ut igår btw, supergod omelett med svamp och paprika, nom nom! 
 
/L 
- Plugg o sånt.. - | | Kommentera |
Upp