Fett pepp!


Märks det på min intensiva blick hur laddad jag är? :)
Idag är Margaretaloppet och jag slåss mot den värsta motståndaren; mig själv. Blir dock inte så svårt att slå min förra tid jag hade för två år sen, då jag vägde en himla massa mer och därför sprang betydligt långsammare. Men, det hade ju vart en liten triumf om jag, trots bara tre veckors träning, kommer i mål på riktigt go tid. Jag litar till folket runt omkring drar igång mig så pass att jag hakar på dem av ren pepp-känsla. Tenderar att bli några min fortare pga det. Håll i vilket fall tummarna för mig! :) tjo!
/L 
- Det vanliga -, - Min Hälsa - | | Kommentera |

Hur många bollar har du i luften?Orken att blogga tryter nu för tiden people. Det är så mycket annat just nu så det är väl rättfärdigat. Två arbeten kvar i skolan innan sommarlov, det är jobb och massa med Torbjörns nya lgh. Hela denna vackra väder-helg spenderades inomhus flyttandes, monterandes och skruvandes. Svettigt: ja, värt det: absolut! Han får det så fint där nu. Jag har hjälpt honom välja möbler och fixa iordning så till den milda grad att när jag kom hem till min egna lgh igår så kändes den inte riktigt hemma längre. Den andra är ju då fin :) 
Äsch, nu måste jag ut i denna blåst och hämta en allmändidaktik-bok jag köpt, plus kanske handla en glass. Jag laddar inför morgondagens plugg och magganlopp med studiematerial och kalorier: som sig bör dagen innan ;) 
Harre fint hörni! (Bifogar bild på finaste fotöljen som T har ställt i gästrummet. Vem vill inte läsa nu liksom?!!)
/L 


Instagramar bah liksom att..

Hihi Michelle och Sandra som gör web-tv hos SVT har vart på ett utav Kronans Apotek idag. Alltid kul när ens arbete får en liten smula uppskattning, om än med lite ironi. 😝 


- Och så vidare... - | | Kommentera |
Upp