Things will only get betterFörra lördagen hade jag och björnen en härlig heldag tillsammans. Vi började med att trampa runt en sväng på matmarknaden. Det var mest engelska och franska köket representerat, men guttans nog hade de ett italienskt stånd också. Vi köpte med tre goda korvar, sedan drog till Hansa City. Vi skulle mest bara kolla lite dimmers och jag skulle köpa ett par byxor att jobba i, men vi kunde såklart inte låta bli att köpa med oss lite möbler hem från Ikea. Och, efter att björnen fixat en stund så var det klart: vår nya egna lilla återvinningshörna. 
Checka in detta: 

Före.


Efter. 

Sjukt snyggt, eller hur! :D Ni vet ju alla hur man blir blind för hur stökigt fult något kan vara, om man bor i det ett tag. Tur vi vaknade till liv om detta. Dessutom satte björnen in extra ljus vid den bortre köksbänken. Där fanns inget ljus tidigare och vi tyckte det behövdes för att ge köket lite extra kitsch. Trivs så mycket mer i vårt fina kök nu, det känns varmare och mysigare.

Förresten har jag fått tillbaka min första tenta i antikens historia äntligen, det var på tiden. Så skönt att ha på print att man är på rätt väg med sitt andraämne. Nästa vecka är det dags att kicka ass på tentan rörande medeltiden. Håll en tumme eller två för mig ;)

/L

Två måsten

Att CSN skickar skickar ja idag så jag får pengar någon gång. 

Att vi får betyg på tentan, vilken vi skrev för miljoner år sen (känns det som). 

Vad kan jag göra åt detta? 
1. Maila min lärare och kolla läget med tentan, han har trots allt gått över tillåten rättningstid. 
2. Ringa CSN och trycka på. Söker alltid senare än de flesta och av någon anledning blir de slöare ju längre in på terminen man söker stöd. Döh!

"Vill man få något gjort, får man göra det själv" heter det ju. Så jag ska göra vad jag kan. Sen får vi se helt enkelt. :)
Lisa Nilsson, at your service! ;) 

/L 

- Det vanliga -, - Plugg o sånt.. - | | Kommentera |

So much in so little time

Oj, vilken vecka. 
Det har varit skola varje dag, semenarium och inlämningsuppgifter. Har arbetat varje dag efter skolan. 
Jag på jobbet, på väg ut i höstrusket.

Nu har jag dessutom äntligen börjat träna igen efter all förkylning. I måndags testade jag cross cage för första gången och jag bara säga; oj! Det var det värsta passet jag varit på någonsin. Ska gå igen på måndag hihi ;) man behöver få testa sina gränser tycker jag :)

Idag körde jag ett pass på morgonen innan skolan, sedan föreläsningar till eftermiddagen, följt av mer jobb. Tur att mannen lagar så fantastisk mat till när man asslut ramlar genom dörren på kvällen. Man har det för jäkla bra!

Nu är på bion och väntar på att få se Fury med pappa. Gutt att få sig en historik- och en action-dos på samma gång. Det är så många filmer jag skulle vilja se på bio just nu, men så lite tid att göra det på. 

Åh, vad skönt det är helg hörni. Jag är så slut i rutan. Ser så himla mycket fram emot att få läsa sagan om ringen-trilogin i mjukis medans björnen ligger bredvid mig. Så enkelt, men så bäst. :)
/L 
Upp