Lill-lördagskänsla

"Because I am happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Clap along if you feel like happiness is the truth
Clap along if you know what happiness is to you
Clap along if you feel like that's what you want to do"


Visst ser vi goa ut?! Förra utgången med dessa damer blev en fet hit. Så därför gör vi det igen. Peppar inför kvällens hulabalu med Pharrell och lite Happy. Den låten är galet glad, typ som jag ;) Om nu bara solen ville komma nu med så vore mitt liv perfa! 


- Festprisse -, - Musik - | | Kommentera |

And so we're gazing upon yet another week..

Efter en helg av jobb, utflykt till Blekinge och lite längdskidåkning (första gången ever, yeah!) blickar jag nu framåt mot en ny go vecka. 
Det blir mera Arts and Emotion med lärare Niklas imorgon, riktigt skoj kurs. :)
Det blir en massa träning, förra veckan var det uppvärmning. Denna vecka skarre KÖTTAS!! :D det stavas P E P P! mjau!
Det blir till att kolla massa på Bron med Stina, som jag för övrigt kommer hitta på mer bus med. Med oss tillsammans kan man alltid räkna med crazy town ;)
Torbjörn lär dra med mig på något roligt nytt. Alternativt drar vi till Svartbäcksmåla och åker mer längd, eftersom jag nu uppenbarligen fått smak för denna svettiga sport. Haha! 

Älskar när en vecka inte alls är särskilt planerad, det ger mer rum för spontana galenheter hehe. 
Ha en goo vecka! 
/L - Det vanliga -, - Och så vidare... - | | Kommentera |

Att få komma bort för en stund

Igår efter jobbet åkte jag och T ner till Blekinge och för att hälsa på hans pappa. Han bor i ett stort gammalt hus på landet. Vi har spisat middag, myst vid brasan och kollat på film. Inte helt fel. 


Inte jag väl kunnat tro att jag skulle få träffa en sådan go kille som min T. Tror inte så mycket på turen i vanliga fall, men kanske hade jag rent av lite flyt den här gången. Håll för ögonen alla klysch-hatare: men när jag tänker på hans blonda rufs och stora pigga ögon blir jag alldeles varm :) det är som om allt kommer ordna sig när han är med mig. 
Dessutom är T väldigt spontan, så man vet aldrig vad han kan få för sig. Idag vet jag inte vart vi hamnar, men snart ska vi lämna den tända brasan i alla fall. Spänning på småskalig nivå hehe ;) 
/L 
- Kär -, - Personligt -, - Tänker på - | | Kommentera |
Upp