A lot on my plate

God morgon! 
Stressen fortsätter. Idag är det nätverksträff för historielärare och sen grupparbete med Stina och Martin, sen hem och fortsätta på tre andra uppgifter, sen köra ett 4x4 spinning-pass, sen mer plugg och sen stupa i säng. Haha, kul va!? Jag kan nästan inte skippa träningen i all denna stress, för utan den mår jag inte bra. Släpper liksom all skit utanför salen och tänker endast på här och nu medans. Precis vad man behöver!! :) 

Näpps, upp och käka frulle! 
Tjo!
/L 
- Det vanliga -, - Plugg o sånt.. - | | Kommentera |

hej hej historia!


I förra veckan hade vi temadagar med vår lärare Fabian. Han hade bjudit in en hel bunt med historiker från olika länder som föreläste för oss i två dagar. Andra dagen var vi på slottet, kunde ju inte bli mer rätt kontext. Förutom att lyssna på föreläsare och rita våra egna coats of arms gick vi även en Fabian-guidad tur runt slottet. Efter blev det några öl på stan och lite snack med dessa historie-herrar. 

Annars var helgen ganska lugn, italiensk afton med Andrea och Henke samt lilla Nora i lördag. Söndagen spenderades först med Madde på promenad i solen, senare drog jag och björnen iväg och köpte fina textiler och lakan till att piffa upp kaptenen med. Yay! :) älskar att fixa och dona i hemmet. 

I veckan har vi skitmycket i skolan så jag borde egentligen skriva så det blöder i fingrarna. Menääähh.. Hehe bloggen behöver omvårdnad ibland med ;) 
Ajja, ska sätt igång nu. Harre bäst! 
/L 
- Plugg o sånt.. - | | Kommentera |
Upp