Rassle!!!

Idag åker vi till Emmabodafestivalen!!!!!!!!!! See yaaa!!!
- Det vanliga - | | Kommentera |

Hetta!!TJA!

Denna veckan puttrar minnsann på i rask takt. Men fy fasen va varmt det är. då är det inte kul att behöva gå inne. Och jag förstår inte, va gör alla människor shoppandes när det är beach-2008-väder ute!!? Fråga mig inte... geee*

Idag har jag efter jobbet slingat min kompis Saras hår. Kravet från min sida löd att vi måste dra slingorna utomhus i solen. Detta resulterade i att saras hår va alldeles blött av svett när jag började dra på sidorna. Och slingmedlet sen, det vanliga vi alltid använder (H&M:s egna), var slut så Sara hade fått köpa nått mkt dyrare som inte alls var lika enkelt att använda. Det gick skit rent ut sagt. Och fast vi lät det sitta i superlänge, ville det liksom inte ljusna så som de skulle. Fan hon kommer få låta mig göra om det inom bara 2 veckor jag lovar.

Nu är det Kalmar marknad. Vi var och kikade idag innan vi drog och åt mat på Larmtorget(Krögers special ger en inte mkt mat för pengarna, vi bev INTE ens mätta). Jag fick en chans att kolla in utbudet. och imorgon på min lediga dag ska jag shoppa strumpor, för det fanns det massor av, billigt och bra! :) Och kanske att det blir nån chokladmunk md, bara för att det är så jääääävlaaaa gooootttt! ;)
Annars blir det Kina buffé, stranden på Kattrumpan, kolla stans utbud och bio imorgon. Ja just de, min dejt hihih... forfarande hemligt hihi...

På lördag gör jag och brudarna (Tina, Sara och Karin) roadtrip till Göteborg och hälsar på Peo. Först shopping och sen Liseberg. Shit de var längesen jag åkte karusell!!! Scary man!!!

Det ser ut som om de flesta drar iväg och pluggar på annan ort i höst. Allla utom jag.... jag är inte redo, och så är det massa andra faktorer i det hela. Fan jag är inte redo för att sitta i solabänken ytterligare fem år, icke icke!!!!

Näpp borde väl kolla om det är något på tv innan jag knyter mig. Har trots allt en lång dag framför mig imorgon.

Pussar till alla
/L
- Det vanliga - | | Kommentera |

Oj oj nytt nytt

 


Tja!!!


detta lisa som skriver sitt första inlägg på denna blogg. låt oss kalla detta inlägg en inledning....

sitter här trött efter en dag med jobb och slit. Arbetar i kassan på ett apotek i kalmar. kanske inte låter så kul men faktiskt händer det massa varje dag och man träffar en hel del intressanta personer, särskilt nu på sommaren. :)


Oj, nu kom en bra låt mina lurar, You made me like it med 1990's, den ska du lyssna på. min lillasyster har den som ringsignal (det var så jag upptäckte denna låt).


Nyss urkommen ett 1 ½ år långt förhållande med en dansk kille rån köpenhamn. ganska tungt slut som tog hårt på oss båda... Men det kändes ändå rätt, ja det var jag som gjorde slut. Men I tell you, långdistans funkar, bara man har viljan, så bajs på dem som säger annat! Vi fick det liksom bara lite konstigt på slutet, svårt att förklara såhär..

Så nu alltså är  jag singel igen. Känns lite konstigt... men faktiskt såhär tre veckor efter slutet på det förra så ska jag faktiskt på en så kallad klassisk dejt nu på fredag. det du! hihi..


Köpte Band of Horses två skivor förra veckan på nätet, satt som en liten unge på julafton i väntan på posten i förmiddags, och jublandes sprang jag till lådan. Hurrrrraa!! Skivorna är högklassiga!! Vackert!


Känner jag vill skriva massa men är nog för trött för nu, så jag lämnar nog in nu innan jag somnar till här vid bordet hehe...


sov gott my friend!


/L

- Det vanliga - | | Kommentera |
Upp