Springbreak-helgen.

Hey!

Förlåt, det har inte blivit mycket skrivet denna helg. Det har sin förklaring i det underbara vädret, som resulterat i att Nilsson hellre spenderat sin tid utomhus, än inne framför en grå trist dator.
Rosig om kinderna och vid god valör, tänker jag nu förtälja lite om vad som hänt de senaste dagarna.
Eftersom jag glömt kamerasladden hemma, får ni nöja er med bilder som jag ej själv tagit.

I fredags, så trött på att jobba, såg jag med stor glädje fram emot att få vara ledig i två dagar.
Drog och simmade en timme, sköönt! Hm.. behöver nog köpa en bikini till.

 
Denna bikini är så snygg tycker jag. :) Tänker köra på något svart i år. (HM)

Åt god mat, gick på promenad i Kalmar city och spanade på folk, träffade Matt och snackade lite. Mötte upp Fredde het och hyrde film. Vi kikade in filmen Mirrors med Kiefer Sutherland i huvudrollen. Den var sisådär, "filmen föll ganska platt" som Fredde uttrycker de. :) Mycket mys i fredags.

Lördagsförmiddagen tillbringade vi på stan, jag inhandlade två fett snygga linnen till sommaren. Sedan hem för ombyte och sedan vidare till Skälby. Igår gick årets upplaga av Springbreak av stapeln. Jag satt utanför med Freddes polare och deras flickvänner. Fredde-stackarn var tyvärr tvungen att jobba.
Knäppte upp första Tuborg-ölen strax innan tre, och kände att detta minnsann är livet på en pinne. Vi åt goda mackor som Mackan gjort, drack mer öl, och njöt av den sköna solen.
Framåt kvällningen fick jag samtal från Kristoffer, plastkusinen. Han befann sig på fest alldeles i närheten, så jg kände mig tvungen att ta en sväng förbi. Festen var belägen i en tini-tiny student-lgh, som lyckligtvis var utrustad med balkong. Plastkusinen var väl förfriskad och på gott humör. Det märktes att dessa karlar låg långt före mig i alko-kedjan hehe... Jag drog tillbaka till gänget, som nu började bli sugna på att dra hem och fortsätta festen hos Mackan. Solen hade då nästan helt gått ned, så jag hängde på, fjortisarna började också bli aningens för jobbiga med sina små cider. GEE!

Hos Mackan drog vi ytterligare öl och kollade musik-dvd:er, men inte så mycket mer hände där. Jag drog hemåt framåt tolv. Hemma hade Fredde froh kommit från jobbet, skönt! :) Fint avslut på en toppendag! Men lite kul är att jag inte märkte hur berusad jag var förän jag landade hemma och träffade Fredde hehe...

Idag har jag bara vart trött... blää...
Men, käkat god kina-mat med Papa Joe, dessutom vart i dalen och hjälpt honom lasta jollen på släp. Och, vart på promenad runt stan. Men nu är det fan slut på orken. ZZZzzz...

Till syster:
Hanna, Kasabians senaste musik, låten heter Fire.

 


Ha en go kväll vänner!

over and out..
/L

- Det vanliga - | | 2 kommentarer |

Hårt.

Tjaaaa.....

Lisa har kört hårt denna torsdag. Jag vet ingen som är så trött på morgonen och har så svårt att komma upp tidigt som jag (eller jo, kanske fredde hehe).
Uppe vid kl 6 imorse. Uscchaan!
Cyklade till morsan och lånade bilen. Körde till Dalen för att besöka tandläkaren. Jävla skitväder hela vägen dit och hem!
Fina tänder hade jag iaf. Alltid nått... :)

 Yeah!

Efter tandläkaren bar det av för en låååång dag på jobbet. Men det gick fint det med. Tiden har trots allt gått fort, skönt! Imorgon är det kort dag, så jag hinner simma, yay!!

Papa Joe kommer snart hit och vi ska äta tillsammans. Det gör han nästan aldrig så det ska bli riktigt trevligt. Hoppas han ska ut med den totala oredan som råder här haha... Bara orkar inte ta fram dammsugaren.

Kollar in "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show". Fy fan vilken jäkla skit-grej asså! Verkligen inte värt TV-tiden.

Så jäkla fint med helg snart!
Första på länge jag är helt totalt ledig! Wooheu!! Synd bara att Fredde ska jobba...
Jag antar att frågan som alla ställer detta veckoslut är;
Ska du på Springbreak i helgen??

/L

- Det vanliga - | | 2 kommentarer |

Chicks, mintu and rock n roll!

Utsikten från min lgh, genom djungeln; mina växter i köket haha!!
I fredags hade jag fet fest här hos mig. Tjejerna från bandet kom över för att intaga flytande föda, sjunga och ta pressbild.

     

Vi började köra Sing Star för att sjunga upp hehe... tyvärr hade vi ingen fotograf, så vi förstod att alla att vi skulle bli tvungna att köra med självutlösaren.

      

Vi hade fan så roligt...
Det tog sin lilla tid att få fram foton alla blev nöjda med. Men till slut så hehe..
När vi var klara, hade tiden rusat iväg. Personligen kändes det som festen precis börjat. Nu började jakten på den perfekta fyllan haha..

     

Efter fotograferingen kom festen igång på allvar. Jag tog fram min favorit, mintu.  


Hanna tar rökpaus...

 Tittut! :D

Framåt 1 var jag lagom rundad och riktigt sugen på en liten sväng på stan. Maja var den ende av brudarna som drog med, men tillsammans körde vi järnet haha..
Kom till Larmet, och efter att Maja gömt sin dricka i en av kommunens fina rabatter, drogvi in på Olearys och dansade tills de stängde. En helt kanon kväll...

   

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet.
Ha en riktigt goo dag vänner!

/L  
- Det vanliga - | | En kommentar |
Upp