"The day my ass saved our asses"

Hej där!

Måndag kväll. Mörkt ute.
Måste ändå säga att jag är glad att vi gått över till sommartid, det blir ljusare ute.

Gårdagen spenderades till största delen i sängen eller liggandes på soffan, följt av en natt inte riktigt så full av sömn som den borde ha vart.
Idag har jag varit trött. Jag ÄR trött idag.
Sitter med fötterna på Tv-bordet och kollar på en dokumentär om alzeimers.
Det där lät ju skittrist, men den är intressant och ungefär vad min trötta hjärna klarar av. Dessutom påminner den mig om min farmor, som sakta men säkert blir sämre i parkinson. Det gör mig en aning nedstämd...

 (Trött!)

Det blev ändrade planer i lördags. Schwester ringde i sista stund och var pepp, så jag drog till henne och Edli istället för Mackan. Vi skrålade till Sing Star och var glada. Jag blev lite överförfriskad när vi väl kom ut, men my knight in shining armour, Fredde kom och tog mig hem hehe... ;)


Gick hem till Kungen i det soliga vädret i eftermiddags när mobilen piper till i min ficka. Ett sms från Tina som säger;
"Tjena! Om du inte lyssnar på Christer i P3 nu så måste du gå in på nätet och lyssna på programmet sen! En av historierna rör dig bla :)"
Lisa Nilsson blir ett totalt frågetecken. Va fan har jag lyckats med nu??
Har inget ljud på min dator just nu, så jag svarar tillbaks och frågar vad för nått som det snackas om hos Christer.. 
Får svar att dagens ämne är inbrott och att Sara därför mejlat in historien om när hennes röv räddade oss från att bli rånade. Killen som tagit sig in hos oss en tidig morgon i Palolem, Goa, var helt enkelt mer intresserad av att pilla Sara på skinkan än att sno våra pass och pengar. Därav denna extremt roliga rad, the day my ass saved our asses, haha!
Om du kan, gå nu in och lyssna på när de läser upp detta mail i radio på www.sr.se/p3/christer . 


Så nu vet du...
du är uppdaterad.

Sov gott.
/L (härligt!)
- Det vanliga - | | Kommentera |

Festsugen !

Hej där!

Idag har jag jobbat. Men igår var jag ledig.
Vaknade upp glad och utvilad i min rena skönt stylade lgh.
Chillade hela förmiddagen. Framåt eftermiddagen kom syrran och hämtade mig och vi drog till city och shoppade.
En randig klänning, vit Bh, lite trosor, strumpbyxor, paljettväst och vitt linne senare inser att jag nästan glömt det jag faktiskt åkte in till stan för, nämligen strumpor haha. Så jäkla typiskt mig. Kan inte vistas i stan precis efter löning ju.
Dagen avslutades med god nyttig middag som jag lagat till mig och Fredde och gott vin. mysigt! :)

Fredde och jag ska på fotbollskväll hos Mackan. Fredde har ingen röst och jag är mega fett festsugen, vilken härlig kombination haha! ;) Vi får köra med teckenspråk och öla ikväll ;)


Längtar mer och mer till vecka 15. Då kommer verkligen alla älsklingar hem, Tina och Sara + alla kusiner från Nilsson-sidan. Som gjort för feta fester!! Yeah!

 (Längtar!)

Nu får du ha en bra kväll, så får vi se om jag får till en fet fest hehe.. !! ;)

/L
- Det vanliga - | | 2 kommentarer |

Har du ätit en våffla?

Våffel våffel våffel....

Idag är det våffeldagen vännen min, ätit några?
Åt en på jobbet. Detta är en del av charmen med att jobba på Apoteket, man vet aldrig vad som kan dyka upp.
Chefen M skulle själv grädda våfflor på förmiddagen, men glömde såklart järnet. Så min syster tog istället med sig det och ställde sig och gräddade våfflor på eftermiddagen. Det luktade ända ut till utgångskassorna. Det var jävla nice! Och sen att få smaka, uuhuu va himla gott!! Fick mig att, så här i lönetider, börja fundera på vad ett våffeljärn kan kosta...? hm... 

   (Mumsigt!)


Vid dagens utflykt med mutti till Hansa City inhandlades bland annat en sjukt snygg taklampa på Bauhaus. Vid tillfälle ska jag fotografera mitt vardagsrum så du får se hur kanonsnyggt där är här nu. Jag är sååå nöjd! :)

 
Sitter här och kikar på Lie to me som går varje onsdag på 4:an. Har faktiskt kommit till att gilla den här serien om hur experter läser av människors ansikten och direkt kan utläsa vad de känner.

Nej, ikväll känner jag mig oinspirerad. Så detta är vad som står till buds.

Hoppas du får en god natts sömn!
Saknar F.
- Det vanliga - | | En kommentar |
Upp