Friday's special

Imorse steg jag upp tidigt för att möta upp Stina och VIP-shoppa och äta frukost på H&M. Det blev även lite shopping på Lindex (där Stina letade musik på bilden), Aima, Carlings och Gina Tricot. Dessutom hann vi luncha! Effektiva brudar minsann, innan Stina började jobba kl 13. 

Jag cyklade hem i min nya vårjacka från Carlings. Härligt vinröd och så snygg! Röd är verkligen min färg nu i vår :) 

Jag hade också köpt en liten present till björnen på stan. Den väntade på honom när han kom hem från jobbet. Jag drog ut på en fyra mils cykeltur innan dess. Första gången barbent i år, tror inte jag kan beskriva hur härligt det var med ord. :) Men ni vet förmodligen känslan. 


Såhär glad var björnen när han kom hem. I paketet låg en tröja från Cheap Monday som är superfin, missade dock att ta en bild på den. Jag skjutsade sen björnen till tåget. Han ska nämligen på svensexa i Danmark i helgen. Alltså är jag ensam i hushållet. Det är upplagt för girls night imorgon kväll. Stina och jag slår på stort; fördrinkar, restaurang och dans hela natten haha.  
Men nu måste jag sova, jobb först imorgon bitti innan allt skoj. Tur jag har massa att göra, så jag inte hinner sakna min heting allt för mycket. Kvällen har varit nog så tråkig utan honom :S 

Solglas på!


Ja för nu jäklar är våren häääär!!! 
Jag blir alltid lite extra på humör när solen inte bara skiner, utan även värmer så skönt att man kan sitta på balkongen och dricka en cup of joe och bara njuta. Njuta är nog min favvo-sysselsättning. ;) 

Så vad har hänt!? 
Jo, i måndags körde jag glatt 8,5 mil på cykel själv runt Binga, Tvärskog, St. Sigfrids, Trekanten, Kristvalla Brunn, Förlösa och Kläckeberga. Det var så härligt att jag fick hålla igen för att inte vår-skrika haha! 

Har lånat hem en väldans massa böcker om och omkring Gustav III För något om honom ska det bli en B-uppsats om. Igår promenerade Stina och jag runt Svinö, käkade lunch och tjötade. Härligt, som vi brukade göra förr när vi i princip bodde grannar innan pojkvännerna kom in i bilden. På kvällen körde vi backträning med Ölandsgruppen vilket jag verkligen behöver eftersom det är något jag suger på uppenbarligen. Detta gjorde mig astjurig, vinnarskalle som jag är. Men men, det är bara att bita ihop och träna vidare. 
Så vad händer idag?!
Haha idag ska jag och björnen på Avengers: Age of Ultron, men först ska vi äta god middag här hemma. Riktig myskväll med andra ord :) Innan allt detta sks jag dock arbeta vidare med uppsats och täcka lunchen på jobbet. 
Better hop to it! 
/L 

Last weekend.

Förra helgen hade vi Malin och Erik från Uppsala på besök. På fredagen blev det middag på FF och öl på Satan i Gatan och Olearys tillsammans med Linus, Sandra och hennes syster Jeanette. Hela basårs-gänget ihop igen! Galet kul och mysigt. 

På lördagen gick vi en sväng på stan, åkte ut och fikade hos Malin gamla klasskompis Linda i Rockneby och gick på fest hos Johanna där också Stina, Kim och hans polare var. Slog mig att det var så länge sen man var på en klassisk förfest, helt sjukt egentligen. Vi drog oss hemåt efter en liten tur på stan, regnet föll och vi var trötta. 
På söndagen chillade vi mest, åkte en liten tur i skogen. Det var en riktigt go helg som vi bara måste göra snart igen. Det får bli en tur upp till Uppsala tidigt i höst ;) 

- Bästa just nu -, - Mysigt - | | En kommentar |
Upp