Crochet bikini for Summer and two crazy bike rides


När det regnar som värst ute (i princip istappar) då måste man muntra upp sig och tänka på något roligare. Jag väljer semester, så häromdagen investerade jag i årets första sommarplagg: bikinin! 


Överdelen på första, underdelen på andra bilden. Båda kommer från Lepel och kommer bli awesome i en solstol med en drink i sommar hehe ;) 

Annars då?! Hm jo det är cykelvecka här i hushåll Nilsson/Zilo, så vi laddar för fredag då vi cyklar 10 mil till björnens pappa i Blekinge, för att sedan (om mina ben håller) köra 10 mil hem på lördagsmorgonen. Galet, jag vet. Men vi må pröve! ;) snacka om att göra plats för påskmaten. 
Nu ska jag upp och spisa frukost. Tjolaho! 
/L 
- Min Hälsa -, - Mode a la Nilsson - | | Kommentera |

Nu erre helg yo!

Tjohopp bloggen! 
Här sitter jag utanför Västergårds tentasalar. Uppfriskande morgon och jag har tentat skolans värdegrund och historia nått sånt. En kurs som förmodligen kommer behöver tenteras igen. Den har jagat mig i över ett år, men av olika anledningar har jag aldrig tenterat den förän nu. Dock har jag inga förhoppningar om stordåd, då jag var den första att lämna skrivsalen haha.. Aldrig hänt tror jag. 


Så vad händer i helgen? (nu är det helg säger jag!) 
- ska luncha med mamma kl 12 i stan
- ska cykla så långt jag pallar och vill, i alla fall 5 mil. Gärna mer.. 
- jobba hela helgen
- äta middag med Stina 

Näppe måste dra hem o vila. 
/L 
- Det vanliga - | | Kommentera |

Home is where your heart is.Vi har länge diskuterat vad vi skulle ha ovanför soffan, men eftersom vi inte kunnat enas har det vart tomt på väggen där i snart ett år. Björnen hittade till slut en sida på nätet; art149.com, där man kan välja motiv och storlekar och sånt. Äntligen enades vi och förra veckan kom tavlorna på posten. Yay! Love the internet! Och shit vad fint det blev! :)
Var en sväng på Ikea och spontanköpte den här hyllan till köket. Vi har äntligen någonstans att ha kryddor och gryn och sånt.. Sweet! Vårt kök, om än fint som fasen, har alldeles för lite plats för sådana saker. Så det blev perfa :D 

Det är så sjukt skoj att piffa upp sitt hem, det är som en levande organism som aldrig bör sluta leva. Eller något sånt meraforiskt hehe.. ;) 
/L
- Bästa just nu -, - Mode a la Nilsson - | | Kommentera |
Upp