Flitiga Lisa

Nu blir det snäppet ännu mera skoj att börja plugget igen på måndag. Jag har varit i leksaksaffären(Media Markt) och införskaffat mig en iPad Air. Dessutom har jag handlat en FabricSkin Keyboard Folio från Logitec, så att jag alltid bär med mig ett bra skydd/tangentbord om jag behöver skriva arbeten. Mjau I'm happy! Lite sådär pryl-glad ni vet som man ju blir när man handlar dyrt skit man inte har råd med resten av året. 
Hörlurarna mina var utsletna så de var välbehövliga. Inget prylgalet om dem inte. ;) 
Idag har vi också köpt en begagnat hörnskåp som vi hittade på blocket tidigare i veckan. Precis torkat av allt damm på det, så imorgon blir det till att måla det vitt. Knopparna ska även bytas. Yay, det är sjukt skoj med projekt! 
Såhär ser skåpet ut nu:

Spännande att se hur det blir. I mitt huvve är det fab, men man vet ju aldrig.. 

Nä, nu ska jag bli bästis med min pad. 
Tjao! 
/L 

I can be a rock.

Trotsade just iskallt spöregn och körde racer med björnen. Då blir man såhär taggad(och blöt ska tilläggas). ;)
Lite regn har ingen dött utav. Min cykel och jag tar halvvättern nästa år. Sugen på o joina?! 


- Min Hälsa -, - Tänker på - | | Kommentera |

When in Edinburgh

Alltid när man är i Storbritannien måste man gå förbi och in på en liten(stor som fan) kedja kallad Primark. De har alltid en sjuk massa med snygga väldigt prisvänliga kläder. Nu, eftersom det snart är höst var jag ju bara tvungen att få springa in där i ett par timmar. Det är en sisådär 4,5 våning att gå igenom så det gäller att ha tid. 
Lite smått o gott fick jag till slut med mig hem. Två supersnygga blusar; en djurmönstrad och en blommig, men även två klänningar och en lång svart kavaj. Förutom detta köpte jag också en band-tischa med Fleetwood Mac, 10 strumpor, fyra strumpbyxor, två trosor. Fattar verkligen inte varför 120 den strumpbyxor kostar 99 och uppåt här hemma?! Primark tar typ 30 spänn. Perfa ju! :) Nu kan hösten komma, jag är redo. :) 

- Mode a la Nilsson -, - På vift - | | Kommentera |
Upp