Helgen med katter, baciller, sol och gott sällskap

I helgen for jag och björnen upp till hans syster med familj nära Jönköping. Vi ville komma bort och då är skönt med lite lantluft och att träffa familjen. Tyvärr slog maginfluensa till redan på fredagsnatten men drabbade bara minstingen och smittade endast ytterligare en av oss alla som var där. Puha! 


I lördags sågades, höggs och staplades det ved. Det som inte staplades, eldades upp i ett stort bål istället. Vi passade också på att grilla korv ute till lunch. Fantastiskt härligt! 

Söndagen blev mer lugn, de andra vuxna högg i. Jag var dock hängig så jag tog det piano och pysslade tillsammans med barnen. Sedan på eftermiddagen åkte jag o björnen o kikade på lite hemligt som vi pratar om en annan gång. Men det var den helgen det! Älskar att bara komma bort och liksom inte göra mer än att bara vara lite. 

hoppas alla andra haft en kanonhelg med! 
/L 

- Mysigt -, - På vift - | | Kommentera |

Comeback

Tjena! 


Jag testar att liva upp min blogg igen tror jag.. på sistone har jag tänkt och tyckt mycket för mig själv och tänkt att "hmm kanske borde jag skriva av mig på bloggen en sväng igen. En blogg fyller ju ett terapeutiskt syfte på det viset, då man upplever en slags uppfyllning när man får ner saker man känner någonstans, att minnas och komma tillbaka till senare. Liksom liksom ;)

Jag tänker att vi startar med en lista, vad händer just nu?

På min radio:
Bästa podden: Wollin & Wollin, grymma kalmarbrudar som inte puttinuttar utan bara kör på och diskuterar senaste nyheter blandat med humor. Jag lyssnar ikapp från början till slut. 

På Veckans topp sju (Spotify):
Provar Tomas Stenström lite för att se om svensk musik kanske går att lyssna på nu för tiden (sångtexter på svenska låter så pretto), annars godingar från Temples, Speak, Electric Guest, High Highs osv.. mums! 

I plugget:
Skriver en himlans massa forum posts om olika metoder inom engelska-undervisningen. Dessutom ska jag skriva en snygg uppsats som förtydligar det jag hade presentation om i förra veckan om ungefär samma grejer som i den andra kursen. Som du märker har jag extremt svårt o hålla isär kurserna. 

Veckans favoritdrink:
Kaffe med en mix av Hazienda och Irish cream från Gerdas i stor megamugg med mjölk såklart! :)

Nä hörni, om man skulle ta tag i livet lite grann.. 
tjo!

- Det vanliga - | | Kommentera |
Upp