Bra skit.

Amen tjaa! 
 
Så var det fredag och vilken skillnad en vecka kan göra. Sedan förra fredagen har mycket mera massor hänt, låt oss kika på vad:
 
1. Har faktiskt kommit igång riktigt rejält med uppsats-skrivandet. Visade sig att all tid som spenderades på att jaga elever till o vilja ställa upp med sina uppsatser till mitt projekt var lyckat, för ni medan jag skriver på teorin så har de ramlat in av sig själva så till den milda grad att jag i princip är i mål med rätt antal. Till det vill jag kommentera på engelska:
In your faces, all of you who did not believe in this project!! In. Your. Faces. 
 
 
2. Jag känner mig allmänt mycket mer pepp denna veckan, detta trots en hägrande förkylning. Uppskattar att jag har så fina vänner och sambo som är så outtröttligt härliga. Har dock redan nu separationsångest över att Stina och jag ska flytta till olika platser i landet. Hur fasen ska det gå? ;P
Lånar denna fantastiska bild på oss från lördagens bravader på Kröger. Love you woman❤️
 
 
3. En annan sak hände i onsdags som jag inte kan berätta om förrän på måndag men som definitivt gjort mig på extremt bra humör och påverkar min framtid. Vad det är? Se måndag! ;) 
 
4. Jobbmöjligheterna ökar, nu släpper äntligen spärren känns det som. Har sökT tre jobb och hoppas på att få komma på intervju till åtminstone två av dem, för de kändes verkligen som mina typer av skolor. Heja heja! Håll en tumme! 
 
5. Snapchats filter rockar just nu!! Mindre detaöj, men som gör livet lite göttigare ändå. ;)
ha en goo helg nu!
 
puss på er! 
/L 
- Foto -, - Lite sådär extra glad - | | Kommentera |
Upp