Lättnaden som infinner sig.


God morgon pinglor! 

What's up?! 
Idag är det en lugn dag. Ingen träning inplanerad, utan jag tänkte ta tag i läsning i en bok som måste bli klar till helgen i Barndomens historia som vi just nu läser om. Visste ni att en av anledningarna till att man kunde förbjuda skilsmässa 1500-1800-talet var att folk ändå dog så himla tidigt att det man inte hann tröttna på varandra (enligt min bok då). Crazy! 
Senare idag blir det en tur till Elina på 46 kvadrat för blekning och klippning av svallet på min hjässa. Uuu va behövligt!! Detta har jag sett fram emot i veckor nu. 

Igår fick vi tillbaka den där tentan men den där läraren jag berättade om. Den som var så svår att varje fråga fick läsas om typ tio gånger ni vet. Och omg den gick ju bra. Jag hade två poäng från VG hur nu det gick till haha! Så nu är första terminen avklarad. Det går inte med ord att förklara hur skönt det känns just nu, fantastisk lättnad! Stina och jag ska fira med lyxfrulle och VIP-shopping på H&M på torsdag morgon. Precis i stil med hur vi älskar att fira; med god mat och kläder ;) 

Ha en superfin dag idag kompisar! 
/L 

Upp