Friday's special

Imorse steg jag upp tidigt för att möta upp Stina och VIP-shoppa och äta frukost på H&M. Det blev även lite shopping på Lindex (där Stina letade musik på bilden), Aima, Carlings och Gina Tricot. Dessutom hann vi luncha! Effektiva brudar minsann, innan Stina började jobba kl 13. 

Jag cyklade hem i min nya vårjacka från Carlings. Härligt vinröd och så snygg! Röd är verkligen min färg nu i vår :) 

Jag hade också köpt en liten present till björnen på stan. Den väntade på honom när han kom hem från jobbet. Jag drog ut på en fyra mils cykeltur innan dess. Första gången barbent i år, tror inte jag kan beskriva hur härligt det var med ord. :) Men ni vet förmodligen känslan. 


Såhär glad var björnen när han kom hem. I paketet låg en tröja från Cheap Monday som är superfin, missade dock att ta en bild på den. Jag skjutsade sen björnen till tåget. Han ska nämligen på svensexa i Danmark i helgen. Alltså är jag ensam i hushållet. Det är upplagt för girls night imorgon kväll. Stina och jag slår på stort; fördrinkar, restaurang och dans hela natten haha.  
Men nu måste jag sova, jobb först imorgon bitti innan allt skoj. Tur jag har massa att göra, så jag inte hinner sakna min heting allt för mycket. Kvällen har varit nog så tråkig utan honom :S 
Upp